De keukens, de bar en de zalen

Toen de familie Vanlacker het restaurant Les Armes de Bruxelles overnam, wilden ze eerst alles verbouwen. De grootste verandering vond plaats in de keuken, het hart van de zaak. Die werd compleet gesloopt en opnieuw gebouwd, zodat ze voldeed aan de eisen van de moderne restauratie op hoog niveau.

Tweede grote verbouwing: de bar. Die werd helemaal verwijderd en opnieuw opgezet door Philippe de Gendt, een bekende illustrator en oude vriend van de familie. Nu kunnen er een paar gasten worden ontvangen, die vast willen genieten van een aperitief, terwijl ze wachten tot hun tafel vrij is.

De zalen op de begane grond zijn helemaal gerenoveerd, maar hebben wel hun oude elegantie behouden. Het bleek niet nodig te zijn de klassiekers grondig te veranderen. Overigens, als u er al vaker bent geweest, zult u geen verschil zien. Alles is op dezelfde manier hersteld, met hier en daar een moderne touch.

De zalen op de verdieping zijn geschikt voor 10 tot 150 personen. Alle ruimtes kunnen afgezonderd worden.